ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Grad po meri svih
4599
post-template-default,single,single-post,postid-4599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Grad po meri svih

Grad po meri svih

Subotica u sklopu obeležavanja nedelje borbe protiv cerebralne paralize
U Subotici su se 2. oktobra 2006. godine okupili članovi društva za cerebralnu i dečiju paralizu. Okupljanju je prisustvovao po pozivu i tehnički direktor J.P.» Direkcije za izgradnju opštine Subotica» g. Jasmin Šečić dipl.inž.građ.
Subotica je odabrana za mesto okupljanja kao primer drugim gradovima u zemlji. Naime ove godine planom i programom J.P. Direkcije za izgradnju urađeno je najviše na uklanjanju arhitektonskih barijera i na tome će se i nadalje insistirati.
Barijere su uklonjene na području užeg i širih delova grada. Između ostalog, ovih dana na deonici Segedinskog puta – od «Auro- Metala» do Glavne pošte i duž šetališta na Radijalcu.
Ne treba naglašavati šta ovo znači osobama sa posebnim potrebama u obavljanju svakodnevnih poslova, kao što je i važno da će se i ubuduće nastaviti sa poslovima koji su započeti u ovoj godini.
J.P. »Direkcija za izgradnju opštine Subotica« na ovaj način nastaviće započetu saradnju sa društvima i udruženjima koja vode brigu o licima sa posebnim potrebama. To je ujedno i garancija da će Subotica kao i u mnogo čemu drugom postati i biti grad po meri svih građana,kao i građana sa posebnim potrebama.