ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Izgradnja sportskih terena u gradskim i prigradskim MZ
4645
post-template-default,single,single-post,postid-4645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Izgradnja sportskih terena u gradskim i prigradskim MZ

Izgradnja sportskih terena u gradskim i prigradskim MZ

U sklopu slogana J.P.Direkcije za izgradnju Opštine Subotica- „MI GRADIMO POVERENJE“ Opština Subotica će biti bogatija za nove sportske objekte.

Sredstvima republičke Vlade dat je podsticaj za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih sportskih igrališta.Naglasak je dat na terene za igru sa loptom, pa će tako mesne zajednice biti bogatije za nove rukometne, košarkaške, odbojkaške i terene za mali fudbal. Biće to prilika da se pokrene široka akcija raznih sportskih aktivnosti i takmičenja na nivou amatera. Važno je to i sa aspekta širenja pozitivnog pristupa sportskoj kulturi i razvoja zdravih navika kako kod najmlađih tako i kod ostalih populacija.
Krilatica da je: “ u zdravom telu zdrav duh “ mogla bi dobiti svoju potvrdu u praksi.
Sva potrebna dokumentacija ishodovana je od strane “ JP Direkcije za izgradnju opštine Subotica “ kao i tenderska procedura i postupak izbora najpovoljnijeg ponudača. Nakon završetka građevinskih radova planira se sređivanje okoliša, postavljanje mobilijara i drugih pratećih elemenata koji su sastavni deo ovakvih objekata.
Predviđena je izgradnja i rekonstrukcija na 15 lokacija.
Predviđena vrednost investicije je 12,971.000 dinara.
Projektant je „ROPROJEKT“ Subotica
Izvodac „KOMGRAD“ Subotica
Okončanje radova predviđeno je za kraj meseca septembra