ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Nastavlja se asfaltiranje ulica
3703
post-template-default,single,single-post,postid-3703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Nastavlja se asfaltiranje ulica

Nastavlja se asfaltiranje ulica

Direkcija za izgradnju Opštine Subotica je potpisala ugovor sa Fondom za kapitalna ulaganja Vojvodine o finansiranju izgradnje i rekonstrukcije saobraćajnica na teritoriji Subotice vredan oko 47 miliona dinara.

„Reč je o poslu koji je planiran i dogovoren prošle godine, te je ugovor sa Fondom za kapitalna ulaganja potpisan na bazi dopunske odluke i odnosi se na sredstva koja ovaj pokrajinski fond raspoređuje u okviru prošlogodišnjeg budžeta sa ciljem da se realizacija radova izvede u ovoj građevinskoj sezoni. U pitanju je više ulica u mesnim zajednicama Đurđin, Bačko Dušanovo, Čantavir, Gat, Hajdukovo i Palić. Insistiraćemo da Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine od sredstava planiranih za 2008. godinu izdvoji još oko 250 miliona dinara kao podršku budžetu za rekonstrukciju i izgradnju putne infrastrukture na području grada.“, rekao je Dragan Trklja, direktor Direkcije za izgradnju Opštine Subotica na redovnoj press konferenciji.

Posao je poveren subotičkoj Komaniji „Vojput“, te u Direkciji za izgradnju Opštine Subotica očekuju da će posao biti završen kvalitetno i u najoptimalnijem roku.