ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | O nama
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

O nama

Čime se bavimo

Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Grada Subotice“ u postupku reorganizacije, promenilo je poslovno ime u „Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica. Skupština Grada Subotice, na 5. sednici, održanoj 20. oktobra 2016. godine donela je Odluku o osnivanju „Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica, kojom je utvrđeno da je Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Grada Subotice“ upisano u registar Agencije za privredne registre 29. jula 2005. godine i da menja poslovno ime u „Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica.

„Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica poverene su delatnosti od opšteg interesa na teritoriji Grada Subotice: organizovanje održavanja komunalnih dobara u opštoj upotrebi, komunalnih objekata i urbane opreme, obezbeđivanje javnog osvetljenja, upravljanje lokalnim putevima na teritoriji Grada Subotice, arhitektonske i inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje, održavanje zajedničkih delova stambenih zgrada na teritoriji Grada Subotice.

Ko smo mi

Organi Javnog preduzeća su Nadzorni odbor i direktor.

Javnim preduzećem rukovodi direktor, koji predstavlja i zastupa Javno preduzeće i vodi poslovanje. Javno preduzeće u Statutu je predvidelo dva izvršna direktora, Izvršnog direktora za finansije, pravne poslove i stanovanje i Izvršnog direktora za komercijalne poslove.

Planiranje i realizacija planova aktivnosti se odvija u pet službi i to:

  • Služba za upravljanje putevima,
  • Služba za urbanističko planiranje,
  • Služba stanovanja,
  • Služba za finansije i računovodstvo,
  • Služba za pravne i opšte poslove i javne nabavke.

Javno preduzeće preko svojih službi izvršava pojedinačne poslove i zadatake poverene preduzeću, odnosno realizuje usvojeni godišnji program poslovanja Javnog preduzeća.

v.d. direktora:
Ognjen Golubović, mast.inž.građ.

Menadžment

Za više informacija o menadžmentu kliknite dugme ispod.

Nadzorni odbor

Za više informacija o nadzornom odboru kliknite dugme ispod.

Osnivački dokumenti

Za više informacija o dokumentima kliknite dugme ispod.