ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | OBJAVLJEN JE KONKURS ZA IDEJNO REŠENJE UREĐENJA BANJE PALIĆ
423
post-template-default,single,single-post,postid-423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

OBJAVLJEN JE KONKURS ZA IDEJNO REŠENJE UREĐENJA BANJE PALIĆ

OBJAVLJEN JE KONKURS ZA IDEJNO REŠENJE UREĐENJA BANJE PALIĆ

Objavljen je konkurs za idejno urbanističko – arhitektonsko rešenje uređenja banjsko-hotelskog kompleksa uz istočnu obalu jezera Palić

Park Palić d.o.o. u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije – Regionalni centar Subotica, objavljuje poziv za učešće na Konkursu za idejno urbanističko – arhitektonsko rešenje uređenja banjsko-hotelskog kompleksa uz istočnu obalu jezera Palić.

Jedan od ključnih sadržaja i atrakcija rezorta Palić treba da bude novi Banjsko-hotelski kompleks sa sadržajima banje, velnesa, vodene zabave i pratećeg hotela a koji treba da posluži kao magnet za okolno hotelsko i pansionsko tržište i naročito lokalno tržište ljubitelja ovakvih usluga.

Planirani banjsko-hotelski kompleks sa sadržajima banje, velnesa, zabave na vodi i pratećim smeštajnim kapacitetom treba da predstavlja jedan od ključnih sadržaja i atrakcija turističke destinacije Palić, a ujedno da privuče korisnike postojećih hotela i pansiona, generiše izgradnju novih i naročito privuče lokalne ljubitelje ovakvog vida usluga.

Lokalitet leži na nalazištu lekovitih termalnih voda.

Koncept ovog centra oslonjen je na tradicionalnu kulturu Palića kao istorijske banje ali sa elementima modernih centara vodenih doživljaja kakvi su uobičajeni u Srednjoj Evropi.

Sam kompleks planirati tako da se maksimalno uklopi u okruženje i da ponudi kvalitetnu simbiozu funkcije i arhitekture, kao i da ponudi sve elemente modernih centara ovog tipa za različite kategorije korisnika.

Fond nagrada konkursa je 2.550.000 dinara u neto iznosu, prva nagrada je 1.150.000 din.

Rok za predaju konkursnih radova je 17.02.2014. godine.

Detaljne informacije i konkursni materijal se mogu preuzeti bez naknade sa sajta:

http://www.park-palic.rs/sr/index/konkurs-download