ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Popločavanje Radijalca II faza
4650
post-template-default,single,single-post,postid-4650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Popločavanje Radijalca II faza

Popločavanje Radijalca II faza

Kao što je bilo najavljeno u avgustu mesecu nakon završenog tendera pristupilo se nastavku radova na šetalištu.Ova deonica podeljena je u dve faze i to:
-od Petra Lekovića do Šumske 2.200 m2
-od Šumske do Hale sportova 1.900 m2
Projektant: „INFRA-SVK“
Vrednost radova: cca 6.000.000 din
Rok završetka radova -kraj meseca avgusta
Izvodač radova: „Macura- Co“ Bikovo

 

Sigurno je da će veliki broj subotičana i šetaca namernika sa velikim zadovoljstvom krenuti od Zmaj Jovine do Hale sportova. Potpuno obnovljeno šetalište sa prekrasnim cvećem “dočekuje” svakoga ko poželi da ugodno prošeta tako popularnom a dugo zapostavljenom alejom. Direkcija za izgradnju opštine Subotica održala je reč i rekonstruisala ovo šetalište u planiranom roku. Osim rekonstrukcije staza radi se i na zameni mobilijara. Klupe se zamenjuju, neke se popravljaju –farbaju, menjaju se korpe za odpatke. Nakon završetka radova planira se nasipanje zemlje za novi travnjak. U narednoj godini radiće se novi plan hortikulture što podrazumeva i novi sadni materijal. Tako će Radijalac dobiti novi, konačni izgled.