ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Praznici su na pragu – ukrašava se grad
3800
post-template-default,single,single-post,postid-3800,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Praznici su na pragu – ukrašava se grad

Praznici su na pragu – ukrašava se grad

I ove godine gradski centar će biti lepo ukrašen. Radovi su startrovali 5. decembra u 7 časova u kelebijkoj lugarnici. Za tu namenu i ove godine Direkcija za izgradnju opštine postavila je četiri velika crna bora od po 10 metara na četiri lokacije u gradu.
Ova ideja koja je pre tri godine nastala u mesnoj zajednici Centar II postavljanjem jednog bora na trgu Sinagoge proširena je na gradski centar.
JP «Vojvodinašume» daruje gradu iz programa sanitarne seče borove, JKP «Čistoća i zelenilo» daje ljudstvo koje je potrebno prilikom postavljanja, saobraćajna policija dala je asistenciju obezbedivši pratnju prilikom transporta, «Rasveta» doo vrši ukrašavamje dekorativnom rasvetom. Da bi sve ovo uspelo pobrinula se Direkcija za izgradnju opštine.
Lokacije na kojima su postavljeni borovi su :
-Trg Slobode nadomak svečanog ulaza,
-Trg Sinagoge kod mlečne pijace,
-kod gradske biblioteke i
-na početku radijalca.