ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | REALIZACIJA SAOBRAĆAJNOG OBEZBEĐENJA ŠKOLA
2947
post-template-default,single,single-post,postid-2947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

REALIZACIJA SAOBRAĆAJNOG OBEZBEĐENJA ŠKOLA

REALIZACIJA SAOBRAĆAJNOG OBEZBEĐENJA ŠKOLA

U okviru projekta Saobraćajno obezbeđenje škola, u neposrednoj blizini škola postavljena je zaštitna ograda za usmeravanje učenika i drugih pešaka ka obeleženim pešačkim prelazima.

Obeležavanje pešačkih prelaza, horizontalnim saobraćajnim znakovima „STOP“, „OGRANIČENJE BRZINE“ i „DECA NA PUTU“, kao i postavljanje vertikalnih saobraćajnih znakova „ZONA ŠKOLA“ koji imaju značenje „…mesto kod kojeg počinje Zona škole..“. Zona škole je deo puta ili ulice koji se nalazi u neposrednoj blizini škole i kao takvo obeleženo je napred opisanoim saobraćanim znakovima.

Brzina kretanja vozila u zoni škole u naseljenom mestu je ograničena do 30 km/h, u vremenu od 07,00h do 21,00h, osim oko saobraćajnim znakom vreme trajanja zabrane nije drugačije određeno.

Režim poštovanja navedenih saobraćajnih znakova se primenjuje u periodu dok traje školska godina.

Izvršilac za odnose s javnošću
Vujić S.

3