ADRESA
TRG REPUBLIKE 16 24000 SUBOTICA SRBIJA
TEL +381 (0) 24 666 302
FAX +381 (0) 24 666 336
'Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje, i stanovanje1 Subotica Sva prava zadržana 2018.
"Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" | Svečano otvaranje Radijalca
4629
post-template-default,single,single-post,postid-4629,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Svečano otvaranje Radijalca

Svečano otvaranje Radijalca

U prisustvu gradonačelnika g. Geze Kučere, direktora »JP Direkcije za izgradnju Opštine» g. Dragana Trklje i saradnika, te predstavnika sedme sile predat je na upotrebu Radijalac.

U par reči novinarima je saopšteno nekoliko bitnih podataka o veličini i vrednosti investicije. Istaknut je značaj ovoga posla jer su njegovim okončanjem grad i Mesna zajednica dobili nazad jednu oazu koja je izgledala izgubljenom za njene korisnike.

Važan povez između Hale sportova i stanovnika Radijalca i svih kojima je ovo najkraći put do centra grada. Sada kada je popločanje sa rekonstruisanom rasvetom u funkciji, zaista je uzbudljivo proći i videti na stotine ljudi i razdragane dece. Neki sede i ćaskaju jer su nove klupe postavljene na celoj deonici kao i nove korpe za smeće i sve to u stilu subotičkih mobilijara. Iduće godine uradiće se rekonstrukcija zelenih površina što će biti završnica i kruna celoga posla.

Par reči o kurozitetima:

Popločano je približno 6.000 m2 trotoara i postavljeno cca 180.000 komada baroko kocki sa ivičnjacima.

Cela deonica dobila je nove klupe i korpe za odpatke.

Vrednost investicije je približno 8.000.000 miliona dinara

Projektant je: »Projektni biro-INFRA-SVK» Subotica

Izvodač radova je : «MACURA co». -Bikovo